Werewolves Within

Werewolves Within PSVR

A Werewolves within lényegében egy digitális társasjáték VR-ban, de nem úgy, ahogy gondolnánk.

A játék történetében a középkori Gallowston városát egy vérfarkas tartja rettegésben, a játékosoknak kell kideríteni, hogy közülük ki lehet a szörny. A játékosok speciális képességekkel és szabályokhoz kötött kérdezősködéssel próbálhatják meg leleplezni a köztük rejtőzködő vérfarkast. A körökre osztott játékban minden kör egy szavazással zárul, ahol tippelniük kell, szerintük ki a szörny? A játék mind a 3 nagy VR cég sisakját támogatja, köztük a PlayStation VR-t is.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Srácok én megvettem és nagyon király!!!! A szabályok egyszerűen tanulhatóak és egy magyar közösség simán nyomhatná magyar nyelven . 6 ember kell egy játékhoz. Durva vr social élmény hogy hat vagy nyolc emberrel beszélgetsz nevetsz és játszol a világ minden részéről.

    • Engem nagyon hajt a kíváncsiság. Egyszer biztosan meg fogom venni. Ugyanígy nagy élmény a Sports Bar VR, ráadásul az még nagyobb Social feeling, de egyelőre 3 embert tudok, akinek van 🙂 Külföldi ismeretlenekkel nem annyira menő, mert dilisek nagyon, ha már többen vannak.

    • Elvileg valamilyen társas/kaland játék. Egy asztalnál ültök, beszélgettek és ki kell a csapatnak derítenie, hogy melyikőjük lehet a farkas. A héten kapok egy példányt kölcsönbe és majd lecsekkolom/tesztelem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


öt × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .