TESZT: StarWars Rogue One VR Mission

Star Wars Battlefront Rouge One PSVR mission

Bár megkésve, de végre sikerült hajnalban elkészítenem a Star Wars Battlefront Rouge One VR tesztet nektek.

Éppen ezért is vagyok közben kicsit szótlan. Nem is teszt, inkább végigjátszás lett 🙂 Sajnos nem túl hosszú a küldetés, de az a 17 és fél perc cserébe felettébb izgalmas és látványos. Nézzétek meg a videót! Ja és elértük a 300 feliratkozót pont ma reggel! Köszönöm nektek a bizalmat! Aki még nem iratkozott fel, ne habozzon megtenni 😉

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 542 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

18 Comments

  1. Ilyet minél előbb piacra kell hogy dobjanak.Ezen nőttem fel 🙂 .Csodálkoznék ha nem tudnál a tengelyed körül folyamatosan forogni, manőverezni..

    • Pedig nem lehet a tengely körül forogni… Általában az űrszimulátorokban (EVE Valkyrie, COD Jackal Assault) az L1, R1 gombokkal lehet, itt viszont az L1 a pajzs, R1 a rakéta. R2 a lézerágyú, L2 most nem tudom mi, de tuti gombpárnak kell lennie a forgásnak és ha nem ezek, akkor mi? L stick csak a gáz és fék, az R stick pedig az irányítás.

  2. Én is ezen nőttem fel 🙂 És gyerekkori vágyaim egyike válik ezzel a kiegészítővel valóra. Köszönöm a tesztet, én még gyűjtök a VR-ra (így számomra nem is baj, hogy a magyar premiert eltolták januárig) de ezt a dlc-t biztos ami biztos már leszedtem.
    Remélem ezzel a játékkal tényleg csak azt akarják felmérni, hogy mekkora rá az érdeklődés, és a következő Battlefronthoz már komolyabb mennyiségű vr-t fognak pakolni. Siklóval nekimenni a Hothon a lépegetők ellen, vagy az endori ütközet a Falconnal azt hiszem keveseknek lenne ellenére. És akkor fénykardozásról még egy szót sem ejtettem. 🙂

  3. Nagyon jó lett, kíváncsian várom a többi küldetést vr -ben, remélem ott is hasonló lesz a látvány és a hangulat!
    Végre lehet érezni az ürjármüvek nagyságát, nekem nagyon ott van a birodalmi csillagromboló hatalmas mérete, ahogy bemanöverezhetünk a saját anyahajóink alá fölé stb… jól adja a távolságérzetet is, szóval szerintem kötelezö darab.
    A videó jó, lesz még 600 is az a 300, csak jelenjen meg otthon is a vr végre!!

    • Én is ebben reménykedem, de hát alapból csak egy szelete a játékos közösségnek a PS4 és annak is egy még kisebb szelete a PSVR, ráadásul itthon nem is kapható még… úgyhogy nem meglepőek az alacsonyabb számok.

  4. Köszönöm, ez elviselhető az élményért cserébe. Már utána is néztem használtan.Azt nem tudjátok hogy a deluce edition milyen pluszt ad?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


7 + 9 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .