Te is a PlayStation VR közösség tagja vagy?!

PSVR közösség

2016 júliusában arra gondoltam, kicsit összerázom a magyar PlayStation VR(-ra vágyó) közösséget.

Mára elértük, hogy – visszajelzéseitek alapján – pont 100-an vagyunk PSVR tulajdonosok, akik próbálnak ehhez a közösséghez tartozni és kommentjeikkel emelik az oldal fényét, hozzájárulnak a sikerekhez. Még többen vannak, akik egyelőre csak tervezgetik, hogy a közeljövőben – vagy a január 24-i megjelenés után – beruháznak egy PlayStation VR-ba. Lássuk, mit hoztunk létre közösen:

 • FB csoportunk (köszönet érte Patonai Zsolt barátomnak), ahol gyors problémamegoldást találhattok kérdéseitekre, vitákat indíthattok, játékokat adhattok/vehettek és csereberélhettek.
 • Facebook oldalunk is van, hogy ha követed, oda frissen kikerülnek a napi cikkek, így FB-ot böngészve sem maradsz le az új játékhírekről.
 • Youtube csatornánk, ahol új játékok előzeteseit és a játéktesztjeimet nézhetitek meg.
 • PSVR.hu cikkek, amit most is olvasol. A játékhírekhez és tesztekhez szólhatsz hozzá és/vagy kérdezhetsz.
 • PSVR.hu FÓRUM, amit egyre többen felfedeztek és új témákat nyitva elbeszélgettek, kikéritek egymás véleményét, leírjátok problémáitok, játékos társakat kerestek. Használjátok bátran!
 • PSVR.hu NAPTÁR, ahol az játékok megjelenéseinek nézhettek utána és egyéb történéseknek.

Köszönöm mindenkinek a kitartó oldallátogatást, mindenféle interakciót, biztatást. Nagyon sokat jelent minden jó szó és arra ösztönöz, folytassam ezt a hobbit. Ezáltal minél nagyobbra nőhessen az a PlayStation közösség, akik Magyarországon (vagy külföldön élő magyarként) esélyt adtak a PSVR-nak, szeretik és boldogan használják azt.

Én úgy érzem új barátságok születtek ebben a növekvő közösségben, én is szereztem új barátokat, nem keveset.

Végül kitörlöm azt a kis könnycseppet, ami a meghatódástól szemem sarkában megjelent és ha ezidáig elolvastad ezt a kis írást, arra kérlek, iratkozz fel youtube csatornámra is, had örüljek még jobban 😀

Érezd jól magad!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

14 Comments

 1. Igen, remélem én is, valamint jó egészséget is kívánok hozzá, valamint rengeteg nyersanyagot, jó játékokat, demókat amiket kidobsz ide, hogy jó legyen nekünk!

 2. Én is azt gondolom,hogy ez egy hiánypótló oldal,és le a kalappal előtted ,hogy ezeket díj mentesen csak értünk csinálod.köszönjük.ámen 🙂

 3. Az idegesítö kérdéseimet hol tehetem fel?
  Ha itt, akkor tudsz valami újat a Paranormal Activity c. játék PsVr verziójának megjelenéséröl, vagy bármilyen információról ami a megjelenéssel kapcsolatos?

  • Ebben a cikkben van leírva, hogy van erre egy FB csoport. Ott is felteheted, vagy ha nyitsz a játéknak egy topikot a fórumban. Egyébként sajnos még nem sok info van róla. Itt van a hivatalos weboldala: http://www.pavrgame.com/
   A megjelenésről nincs pontos info, anno 2016-ra ígérték, aztán lehet valamelyik nap hirtelen megjelenik a Store-ban, de az sem kizárt, hogy 2017 első negyedévére csúszik.

 4. Kösz a választ, de nem vagyok fenn a Facebook -on, és nem is leszek.
  Amúgy meg le is írtad amit tudni akartam, úgyhogy köszönöm!!

 5. Nyáron bukkantam erre az oldalra és azóta is naponta olvasom az érdekességeket. Szerintem psvr-re a legátfogóbb oldal s én örülök is neki, hogy kifejezetten errő a topicról szól. Jó kis közösség épül itt szerintem! 🙂 Csak így tovább! 😉

 6. Én nem vagyok az a nagyon irkálós típus, de viszont minden hozzászólást megjegyzést elolvastam. Egy nap van, hogy többször is ránézek az oldalra.. 🙂 (Jöhet több teszt)
  Nekem még a “konzolos világ” is új, csak november 10 óta van ps4 prom, de teljesen szimpatikus az itteni közösség, szóval így tovább!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


három + 6 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .