Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

20 Comments

  1. Én most meg csináltam az us store-t de, 1-2 dolog nem igazán megy gnog addig jut el , hogy látom playt, de semmi, de nem ír hozzá, hogy töltene le valamit. Vrideo , se igazán tölt be semmit annyit ír coming soon. Elindítom és nem tölt be semmit csak 1 alap üres szoba félét látok. Néztem volna hulut is , az is hasonló van 1 berendezett szoba előttem a nagy tv amit mondjuk elviseltem volna alap lejátszónál is , de ott se tudok mit csinálni , csak a kockákat tudom ide oda pakolni , de ennyi mást nem enged csinálni. Én csinálok valamit vagy valami még kell hozzá , hogy mást is csináljon. Videót nem enged betölteni , vagy én nem jöttem rá, hogy lehet. Aki tudja használni az 1 kis infót írjon már le.

  2. Na közbe töröltem usa accountot, mert olyanokat produkált ps-em ami nem normális.Pl elindítottam usa demo lemezt és fogta magát és leállt gép vagy csak úgy kikapcsolt tv a végén már 1 olyan rendszer ellenörzést csinált ,mert valami hibát játék közbe kiírta nem találja hdmi-t, ja meg elment hang és csak akkor lett megint mikor gép leállít és újraindult , ott is valami hdmi probléma volt , mert onnan megy hang. Töröltem minden cuccot ami onnan volt és töröltem accountot, azóta megint minden jól működik. Angol accountal ilyeneket nem produkál.

      • ja én se, de nagyon durva volt és mind ezt 1-2 órán belül produkálta. Nem szereti amerikai accountot:) Különösen a demo lemezüket nem szerette. Mellesleg nem értem 1-2-t minek raktak rá ha ki se engedi próbálni. Láttam több videót is és ott is csak buy volt.De lehet az se tetszett neki ha 2-ből ugyan olyan is volt, mert van amit nem kellett letölteni , de volt amiből leszedett 1 másikat is.De a legdurvább a gép leállítás , meg a tv kikapcsolás volt. Vr sisakon volt kép tv-ről meg elvette képet, pedig semmi nem volt elállítva.De a legdurvább, hogy angol accounton ilyeneket nem produkál. De az is lehet , hogy a 2 account valahogy össze akad és akkor összezavarodik és ilyeneket csinál , legalább is nálam.

  3. Na összeraktam mindent, ez valami hihetetlen, én nagyon élveztem, semmi szédülés, semmi hányingerem nincs. A kitchen nagyon félelmetes volt, de nagyon rövid. Az eagle flight nagyon érdekes, szóval ismerkedem a cuccal de nekem ez nagyon be jön.

  4. Én is összedugtam végre mindent. Eddig 5 percet sikerült játszanom mindössze. Playroom-ban egy game.Azt hiszem Oromis első játék teszt videójában elhangzottakat tudnám kifejteni.Aki erre azt mondja hogy faszság,az egy barom..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × 4 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .