TESZT: Call of Duty – Jackal Assault

cod-ja

Ma reggeltől ingyenesen tölthető PSVR-hoz a Call of Duty: Jackal Assault!

Egy gyors reggeli Broadcast-ot toltam belőle munkába indulás előtt. Ezért is elnézést, hogy nem a szokásos tesztekhez hasonlít, de így osztom meg veletek, hogy minél hamarabb eljusson hozzátok. A játék menüjében valami BUG lehetett, mert az User Licence-t nem tudtam átugrani, akárhogy nyomkodtam az X-et, így a tényleges játék 3:30-nál kezdődik a videóban.

Csupán 5 perc az egész, de grafikailag és látványban és izgalomban nálam veri az EVE Valkyrie-t, bár annak még csak a demo-jával játszottam. Valamint ez a COD-os cucc csak 5-6 perces sajnos, pedig kifejezetten élveztem.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

11 Comments

  1. Ez nagyon klassznak tűnik, de nagyon kevés idő, 5perc 🙁
    Más kérdés véleményetek szerint érdemes megvenni itthon megjelenés előtt? Mert mindenhol azt hallom, hogy ha nem magyar a gari akkor vissza kell vinni ahol vetted. De hát bárhol veszem az EU-ban akkor a garancia pont az EU miatt mindenhol érvényes és köteles a helyi sony bevenni és javítani, nem?

  2. Kiváncsi vagyok, mit válaszolnak. Nem tudok válaszolni a kérdőívre mert szívem szerint azonnal kéne, de ha nem biztisított a gari akkor várok jan 24-ig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .