Windlands

windlands

Mától elérhető a Windlands, egy újabb PlayStation VR játék a PS Store-ból.

A játék grafikája erősen minimál stílusú, de egyet érdemes megtanulni: VR-ban nem a grafikai stílus számít. Több ilyen meseszerű grafikával volt már dolgom, de ezek mind hatalmas élményt nyújtanak PlayStation VR-ban.

A játékstílus érdekes, a növényzetbe kapaszkodva kell a célba himbálózni, mindezt amolyan Pókember stílusban. Nem úgy tűnik, hogy túl sokat ki tudnak majd sajtolni ebből a játékból, de meglátjuk mi lesz belőle. Így elsőre a Trailert elnézve kicsit sokallom érte a 11.990 Ft-ot, inkább 3.000 Ft környékére lőttem volna be.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

13 Comments

  1. Ez nekem még videón keresztül is nagyon durva látvány!Az igazság az hogy nekem mondjuk olyan tériszonyom van hogy egy bevásárlóközpont üvegtalpú átjáróján képtelen vagyok áthaladni.Meg a korlátot nem merem megközelíteni stb…
    De lehet hogy a VR majd segít levetkőznöm ezt a betegséget.

  2. VR-ben biztos adja amúgy de nem 12 rugóért… A wayward sky is csak kb. 6000 volt a store-on és az szerintem egy jól belőtt ár lett a játék élményhez képest. Azóta is imádom 🙂

  3. Köszi a videókat. Ma kipróbáltam hát ez nagyon király volt,viszont egy kérdés ha használom a VR-t a Tv-nek menni kell közben? Lehet buta a kérdés, de kérlek nézzétek el nekem.

    • Tv csak max akkor kell ha többen is látni akarják ahogy játszol , meg olyan játékokhoz ahol lehet használni , hogy egymás ellen nyomassátok , amúgy akár ki is kapcsolhatod , mert mindet látsz szemüvegen amit tv-n. Mellesleg amúgy se látod játék közbe tv-t :).

  4. Köszönöm 🙂 Én is erre gondoltam, csak az tévesztett meg, hogy mindenhol ment a TV. Sajnos nem láttam húzós címet,pl rush of blood csak lemerültem a tengerbe, de cápa se jött, viszont láttam a vizi világot. Nagyon klassz volt. Mivel nekem semmim nincs, most akarok venni PS4 Slimmet jó lenne egy csomag amiben bent van minden, szemüveg, kamera és move controller, de ezt nem lehet kapni sehol gondolom az EU-ba.

    • Január végéig csak országhatáron kívülről. Mellesleg akkor már miért a slimet és nem a prot. Megjelenéskor még supergameren 1 napig innen is tudtál volna. Aki gyors volt az még belefért.

  5. Azért a slim mert agyaltam én is rajta, hogy melyik de ez is elég nekem. Arról nem tudtam , hogy itt is lehetett venni VR-t egy napig, de nem baj mert kezdem az elején, veszek egy PS4-et 🙂 Csak ami sajnálatos hogy a bundle-t nem lehet rendelni, mert nincs. mindent külön darabonként, ezért talán várni kéne egy kicsit, mert tuti lesz, csak nem most. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy × négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .