Harmonix Music VR

Harmonix Music VR

A Harmonix, akiknek a RockBand-et is köszönhetjük, most a PlayStation VR-ra készítenek egy érdekes, elvont zenés játékot.

A játékban – ha nevezhetjük annak – saját zenéinkre kreaálhatunk, a kedvenc számunkra reagáló világot. Három játékmód ismert eddig:

  • Beach: egy tengerparton találjuk magunkat, ahol az általunk berakott zenére reagál a világ maga.
  • Easel: a Move kontrollerrel készített rajzaink reagálnak a zenénkre.
  • Dance: egy tánctéren taníthatunk elvont figurákat táncolni  zenére, amit választottunk, de akár óriásként széttaposhatjuk az egész bulit is.

A játék mindig az éppen játszott zenéhez idomul, s összesen 17 gyári zeneszám közül választhatunk. Viszont PenDrive-ról akármilyen saját zenét betölthetünk, így a választék szinte végtelen lesz.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

5 Comments

  1. Egyszer-kétszer el lehet vele bohóckodni, de szerintem max ennyi. Azért örülök mindennek ami ps vr-ra jön, de akár még jó is lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


négy × egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .