Gran Turismo Sport

gran-turismo-sport-psvr

Sokak örömére a Gran Turismo Sport is teljes PlayStation VR támogatást fog kapni.

Szerencsére az összes játékmódot élvezhetjük VR-ban, így a multis versenyek is lehengerlő élményt nyújthatnak számunkra. Az autós játékok kifejezetten élvezetesek VR-ban, így szeretettel várjuk hogy valamikor 2017-ben megjelenjen. Pedig jó lett volna, ha már 2016. november 15-én megjelenik, ahogy először tervezték 🙂

Update (2016.11.20)

Sajnos mégsem lesz teljes egészében játszható a Gran Turismo Sport, csupán egy VR Tour nevű funkcióval szórakozhatnak a rajongók PSVR – ban. Ezt egyelőre nem tudni, pontosan mit is jelent.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

11 Comments

  1. Ebből VR szempontból sok minden nem derült ki.Remélem teljesen hátra lehet majd fordulni és nézni a mögöttünk folyó eseményeket..

  2. Még valami, remélem az oldal gazdája megbocsájtja nekem, ha másért nem is, mert nagyon szeretem az oldalát, szóval ha vannak olyanok akik tutira vesznek majd sisakot, akkor össze kellene állni páran, mert úgy igen jó kedvezményeket lehetne kisajtolni a vásárláskor! 😉

    • Idehaza lehet, hogy lenne rá esély, mert ugyebár nem tartjuk a fix árakat, mint azokban az országokban, ahol EUR, USD, GBP van. Ott a beharangozott áron kell árulniuk. 399 EUR vagy USD, valamit 249 GBP. Egyébként osztrák MediaMarkt hírlevélfeliratkozásra ad 10 EUR voucher-t, így már “csak” 389 EUR annak, aki ott veszi 😉 A vonat oda-vissza 26 EUR, ha időben veszitek, különben 33 EUR, helyi közlekedéssel együtt 43 EUR a vonat, de a Wien Mitte MediaMarkt csupán 25 perc sétára van a vasútállomástól 😀 A vonat 2 óra 40 perc alatt ér BP-ről Bécsbe.

  3. Én néztem Osztrák Mediamarkt oldalt de nem találtam előrendelési lehetőséget. Van erről valami infótok vagy linketek, hogy hogyan lehet ott előrendelni?
    Én itthon 576-nál rendeltem elő de nem tudom, hogy nekik mikor lesz bent. Telefonon annyit mondtak, hogy a weboldalukon okt 13. de nem igazán tudják. 🙂

  4. VR-ban biztos sokkal nagyobb élmény lesz játszani vele. Még jó sok idő mire kipróbálhatom, mivel én nem rendeltem elő. Egyenlőre kivárok, hogy milyenek a tapasztalatok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


13 + tíz =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .