PlayStation VR fejlesztői napló(k)

PlayStation VR fejlesztői napló

A Sony PlayStation VR fejlesztői egy videósorozatot készítettek, hogyan is kezdték el fejleszteni a PSVR-t és bemutatják az utat, amin keresztül eljutottak a jelenlegi kész modellhez.

Néhány játékból is láthatunk pár ismeretlen és néhány ismerős bevágást. Érdemes megnézni, bár angol nyelvtudás ajánlott. Ez a cikk fog folyamatosan frissülni, amikor jönnek az új részek. Jó szórakozást!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

3 Comments

  1. Érdekes.Állitólag ez a leggyengébb vr cucc a 3 közül, bár eddig az a tapasztalatom, hogy a sony csak minőséget ad ki a kezei közül. Én bízom benne.

      • Ennek örülök. A sony, ha jól keveri a “kártyákat” ez lehet a legnépszerűbb vr sisak az összes közül. Főleg a sokféle és széleskörű minőségi tartalomra gondolok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


15 + tizenkettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .