Loading Human

loading-human-playstation-vr

A Loading Human egy epizodikus űrkaland PlayStation VR-ra, ahol egy fiatal űrkadét, Prometheus bőrébe bújhatsz.

Tehát Te vagy Prometheus a történelem legfontosabb tudósának fia. Az apád haldoklik. Milyen messzire mennél el, hogy megmentsd Őt? A játék a tudomány és emberség közötti erőteljes kapcsolatra épül, a szeretetre és a veszteségre. Apáddal egy általa létrehozott élet-meghosszabbító eszközben ragadtatok és egy lehetetlen döntéssel kell szembenézned. A túléléshez egy szerte a galaxisban található energiaforrásra van szükség, ezt kell megszerezned.

De nem csak az apád fontos számodra, hanem Alice, édesapád asszisztense, akibe fülig szerelmes vagy. Őt kell irányítanod különböző interakciókkal a virtuális valóság technológia segítségével. Ahogy mélyülnek az érzéseid apáddal és Alice-el kapcsolatban, úgy lesz egyre nehezebb bizonyos döntéseket meghoznod. A játék elmélyed olyan komplex kérdésekbe, mint család és romantikus szerelem, szolgálat és áldozat, tudomány és románc. Lépj be eg reális jövőképbe, ahol semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

loading-human-cover

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizennégy + tizennyolc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .