COD: Infinite Warfare PSVR küldetés

call-of-duty-infinite-warfare-playstation-vr
Ez a látvány PlayStation VR-ban nem éppen felejthető kategória lesz.

Srácok, tegyük félre a Battlefield 1 vs. COD: Infinite Warfare között dúló indulatokat és összpontosítsunk a COD PlayStation VR támogatására 😀

Mint azt tudjuk, a COD: Infinite Warfare a jövőben fog játszódni. Felröppent a hír, miszerint lesz a Single Player részben egy űrcsatás küldetés, amit teljes egészében PlayStation VR-ban tolhatunk végig, ha rendelkezünk a Sony virtuális sisakjával. Lehet, hogy ezzel próbálja a COD az erőviszonyokat kiegyenlíteni a BF-el szemben? Nem lehet tudni.

Mindenesetre a látványra nem lesz panasz, nézzük csak meg a videót és képzeljük el magunkat a pilótafülkébe. Az EVE: Valkyrie elbújhat mellette grafikai fronton. November 4-én meglátjuk, hogy valóban ez a látvány fogad-e minket VR-ban, vagy csak egy lebutított verzió.

Egyébként egyre több játék jön ki, aminek nem a teljes egésze, csak egy része játszaható VR-ban. Ennek egyrészt örülünk, egyrészt szomorú, hogy nem az egész kerül “VR-osításra”. Persze pl. egy XBOX One tulajhoz képest így sokkal nagyobb élményt kapnak a PS4+PSVR tulajok, még ha csak a játék(ok) töredék játékidejében is.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 522 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Tetszetős azt meg kell hagyni! De nem érzem úgy hogy ezt meg kell venni. Amugy is kinöttem én már a Cod-ból… Nah de azért még nem írom le .P

  2. Kipróbáltam, nagyon bejött…
    Ez a nézelödés a pilótafülkéböl nagyon látványos az irányításban is rengeteget segit, mert meg tudom nézni hova kanyarodok, és nem csak kanyarodás után látom hova megyek.
    Az ellenfeleket is könnyebb becserkészni, és nyomonkövetni a sisakkal szóval élvezetes, nálam a térérzet is rendben van.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


10 + tizennyolc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .