PS VR Worlds – Scavengers Odyssey

PlayStation VR Worlds Scavengers Odyssey

Már korábban írtunk a PlayStation VR Worlds-ről, de most részletesen kitérnénk a több kalandot tartalmazó lemez egyikére, a Scavengers Odyssey-re, amiről eddig nem sokat hallhattunk/láthattunk.

Egy kincsvadász földönkívülit alakítunk, aki a feltérképezetlen űrben keresi az értékesebbnél értékesebb elveszett tárgyakat. A kis űrhajónk úgy irányítjuk, hogy szimbiotikusan kapcsolódik a testünkhöz és az elménkhez. A készítők mindent megtettek, hogy valóban átéljük ezt a szerepet, hiszen amikor a kezünkre nézünk  játék közben és 4 kék ujjat látunk a kézfejünkön, az agyunk egyszerűen elhiteti velünk, hogy az a mi testünk része. Aki próbált már bármiféle VR sisakot és közben fogott a virtuális térben is látható kontrollereket, amik adott szituációban pl. fegyver formájúak, az tudja, hogy az agya egyszerűen elhiteti vele, hogy nem kontrollert, hanem – a példa kedvéért – pisztolyt fog.  Az idegen helyek és mamut aszteroidák felfedezése igazán le fogják nyűgözni a játékosokat a felfedezés közben.

Mindig a pályán kell majd tartani a szemünket, mert bármikor megtámadhatnak a telepesek. Szerencsére egészen hatásos tűzerővel rendelkezünk, valamint az űrszemetet is az ellen felé hajíthatjuk. A készítők már alig várják, hogy megtapasztaljuk a játék szépségét és a számunkra felállított veszélyeket.

Íme a trailer, nézzétek meg:

A Konzolok Szervizénél már előrendelhető!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenhárom − 11 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .