Van esély DOOM VR-ra PS VR-on!

DOOM VR

Az id Software ügyvezető producere és egyben játék igazgatója, Marty Stratton azt mondta, hogy meg lehet találni a módját, hogy a DOOM VR több VR platformra is elkészülhessen, beleértve a PlayStation VR-t is!

A Shacknews egyik interjújában elárulta, hogy konkrét platformhoz nem kötődnek, így minden lehetőséget számításba vesznek, így a PlayStation VR-t is. Az interjú másik részében arról beszélt Marty Stratton, hogy a Bethesdán belül több csapat is együttműködik a VR-os projekteken, beleértve a Fallout személyzetét is.

Amikor megkérdezték tőle, hogy nagy kihívásokkal szembesülnek-e a DOOM VR fejlesztése közben, azt mondta, hogy gyors ütemben haladnak, hogy miél hamarabb a játékosok elé tárhassák a DOOM VR világát. Viszont az id és Bethesda még mindig próbálkoznak új dolgok kitalálásával VR terén, hogy megtalálják a helyes utat a céljuk eléréséhez.

Nincs más dolgunk, mint reménykedni, hogy összehozzák a DOOM VR-t nekünk, PS4 tulajoknak is.

 

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Azért az nem lenne semmi! Főleg a single mission-okat vr-en keresztül újra élni. A multi talán túl gyors lenne hogy követni tudjuk a dolgokat. Amúgy szerintem nagyon jól sikerült az idei doom: jó pályavezetés, király szörnyek és hentelés magas fokon… mi más is kell egy hosszú fárasztó nap után? 😀

  2. Nagyon remélem, hogy lesz doom vr, mert megvan a játék és nem játszottam végig még. Azért jó lenne, ha nem kellene megint megvenni még 1x, hanem le lehessen tölteni a vr frissitést.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenkilenc + öt =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .