EVE: Valkyrie

EVE Valkyrie Playstation VR

Nem sokaknak kell bemutatni az EVE Online világát, mely egy MMO űrszimulátor.

Az EVE: Valkyrie ugyanerre a világra épít, viszont kizárólag VR eszközökkel lesz elérhető. A többjátékos Carrier Assault módban csatázhatunk egymással, majd az ellenséges anyahajó pajzsát kell szitává lőni, utána a védelmi tornyokkal végezni, s végül a főreaktort a végső megsemmisülés felé terelni. És a legfontosabbat majdnem elfelejtettem. Végre egy játék, ami platformfüggetlen lesz és a PlayStation VR tulajdonosok összemérhetik erejüket az Oculus Rift és HTC Vive tulajokkal is. Ti várjátok már, hogy a látványos űrcsaták részesei lehessetek?

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

  1. Az azé érdekes lehet,hogy oldották meg, hogy konzolos játsszon pc-sel egyszerre ugyan olyan minőségben. Legalább is sebességbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


20 − tizennyolc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .