PS VR célzó kontroller

aim controller playstation vr

Talán picit furán hangzik ez a név, de egyenlőre nincs magyar megnevezése a Playstation VR-hoz szánt “aim controller” – nek, melynek az FPS játékokban lesz nagy szerepe.

Ez a kiegészítő a 2016-os E3-on debütált egy nyomasztó hangulatú FPS űrkaland indie címmel, a Farpoint -tal. Mindenesetre a lövöldözős FPS -ek VR-ban való élnényének kihagyhatatlan kelléke lesz, abban biztosak vagyunk.

Lényegében nem más ez, mint egy fegyverre emlékeztető formát öltött Move Controller, a dualshock controlleren megtalálható gombokkal kiegészítve – a célzó analóg stick kivételével, mert ugyebár azt a mozgás váltja ki.

Pontos megjelenés és ár még nem ismert, mint ahogy az sem, hogy lesz e olyan VR kiadás, ami mellé adják, vagy kizárólag külön lesz megvásárolható.
A Konzolok Szervizénél már előrendelhető!

Itt a CNET videója a kiegészítőről:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 521 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenhárom + 16 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .