TESZT: Firewall Zero Hour + nyereményjáték

Firewall-Zero-Hour

Október 16-án 19:00-tól LIVE bevetésre mentünk vállvetve Józsival, Gyurmival és Zsoltival 4 random vadidegen ellen. Közben egy Aim Controllerhez kapcsolódó nyereményjáték is ott a cikk alján, le ne maradj róla! A LIVE első 10 percében a játékról beszélgetünk 4-esben, utána estünk neki a pályáknak. A videó alatt rövid teszt is olvasható a játékról.

A Firewall ez eddigi legjobb taktikai FPS, ami PSVR-ra megjelent, hiszen 4-4 hús-vér ember eshet egymásnak 9 különböző stílusú és takaktikát igénylő pályán. Lehet single-ben is tolni bot-ok ellen de a játék sava-borsát éppen a valós emberekkel játszott meccsek adják. A játékban 2 játékmód van, mindkettő más-más taktikát igényel. Vagy védők, vagy támadók vagyunk. Na de mit kell védeni? Egy laptopot, amin fontos adatok vannak és nem szabad engednünk, hogy a támadók hozzájussanak, vagy pedig fordított helyzetben be kell törnünk a laptopba.

Különböző képességekkel rendelkező katonák közül választhatunk, mind más-más skillel rendelkezik és más taktikát igényel. Rengeteg fegyver van, amit fejleszthetünk, a nyert pontokból, kapott pénzből fejleszthetjük azokat. Ruházatunkat, kinézetünket is személyre szabhatjuk és felszerelésünket is fejleszthetjük. Egy szóval nem lesz unalmas, hiszen egyre komolyabb játékos válhat belőlünk, ahogy haladunk az 50-es szint felé.

A játék grafikája példa értékű, felbontása tökéletes, a textúrák rendben vannak és a látótávolság is maximális. Semmiféle hátrányt nem fedezhetünk fel ezen a téren, hiszen a Firewall élvezeti értékéhez szükséges maximális grafikai supportot megkapjuk, 120 Hz-ről nem is beszélve, így a rosszullét sem jellemzője a játéknak. Hangok terén sincs szégyenkeznivaója, hiszen a fegyverek hangjaitól az ajtónyitás hangján át a lépéshangokig minden rendben van.

A fizika nagyon jó, érezhető amikor a fegyver csövét odakoppintjuk a falhoz, az nem megy be a falba és rezzen egyet a kezünkben. Így szinte valódinak érezzük a virtuális környezetet a kezünkben fogott fegyverrel is, nem csak a szemünkkel.

Online játékosok folyamatosan vannak, mert a Firewall nagyon hamar közkedvelt lett. Magyar csapat is egész könnyen felépült és folyamatosan bővül a létszám. Ha szeretnétek Ti is bekerülni, keressétek kecsapbulll és/vagy Gyurminator PSN azonosító alatt a LIVE-ben is látható játékosokat, akik segítenek nektek, hogy bejussatok a magyar Firewall csapatba.

A játékban néha előfordulnak network errorok, de nem annyira túl sűrűn. Kisebb bugok előfordulnak, de megbocsáthatók. Az én értékelésem 9,5/10!

Most pedig a nyereményjáték, ahol egy Aim Controllerhez való 3D nyomtatott tust lehet nyerni Szentesi Gábor (Senogabi) jóvoltából. Ez úton is köszönjük neki! A játék vasárnap (ok.21.) este 23:59:59-ig tart és hétfőn sorsolok!

Aim Controller Tus nyereményjáték

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 540 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenegy − hét =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .