The Mage’s Tale

The Mage's Tale PSVR

Ismerős valakinek The Bar’s Tale játéksorozat? Csak azért kérdezem, mert annak a 3. és 4. része között játszódik kronológiailag ez a mágusos játék.

És most jön a lényeg! Egy legalább 10 órás dungeon RPG-ről beszélünk többszáz varázslattal, dungeon felfedezéssel, szörny csatákkal és fejtörőkkel!

A történet szerint egy varázslótanonc vagy és a korrupt Gaufroi varázsló elrabolta a mestered, Alguin mágust és természetesen te vagy az egyetlen reménye a megmenekülésére. A kalandos utadon 10 halálos labirintust kell felfedezned, melyek különféle veszélyes lényeggel és csapdákkal vannak tele.

De ne aggódj! A kezeddel többféle mágiát tudsz uralni, legyen az tűz, jég vagy villámcsapás, esetleg orkán alapokon nyugvó mágia. Ezekkel az összes utadba álló ellenfelet elpuszíthatod, de folyamatosan fejlesztened kell képességeid, hogy a dungeon mélyén rejtőzköüdő egyre erősebb ellenfeleket is legyőzhesd.

Sikerült meggyőzni titeket? Várjátok ezt a játékot?

Március 23-án jelenik meg HTC Vive és Oculus Rift eszközökre, míg a PSVR változat már fejlesztés alatt!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 445 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


11 + tizenkettő =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..