Támogatás

Kedves látogató!

Többen javasolták, hogy helyezzek el egy cryptovaluta bányász programot a weboldalamon, mert szívesen támogatnának azzal, hogy míg látogatják az oldalam, támogatják azzal a munkámat.

Hogyan kell ezt elképzelni?

Nagyon egyszerű. Csupán azzal, hogy megnyitod a wboldalam, beindul egy bányászó folyamat, ami a processzorod teljesítményének egy részét arra használja fel, hogy Monero nevű (XMR) cryptovalutát bányásszon. Ez a folyamat azonnal abbamarad, amint elhagyod a weboldalt.

Mekkora összeggel támogatsz ezzel?

Ha 1 órát tartózkodnál a weboldalamon eg átlagos laptoppal, az körülbelül 10 fillért bányászna ki. Tudom, ez nem nagy összeg, ráadásul az átlagos látogatási idő 2 perc. Ebből hamar kiszámolható, hogy 30 látogató fogja kibányászni azt a 10 fillért, míg 300 látogató kell az 1 Ft kibányászásához.

Naponta változó 100-300 látogató fordul meg a weboldaon, tehát a legoptimálisabb esetben is 1 Ft-nyi összeget bányásznak ki, tehát évi 365 Ft-ot keresnék ezzel. Persze ez a jelen árfolyamon van kiszámolva, ami ha fentebb szökik, akár ennek a többszöröse is lehet. Na és persze függ attól, hogy egy irodai gép vagy egy gamer PC amiről látogatsz.

Hogyan tudnál méginkább támogatni?

Minél tovább hagyod nyitva a weboldalam, annál többet segítesz. Van aki a munkahelyén is nyitva hagyja, vagy csak míg elmegy ebédelni. Ezzel lényegében megsokszorozod az egy látogatóra jutó átlagos látogatási időt és mindaddig dolgozik a CPU, amíg nyitva hagyod a weboldalam a böngésződ egyik fülén.

Hogyan képzelem mégis ezt?

A mai világban semmi sincs ingyen és az a szolgáltatás, amit nyújtok, teljes mértékben a szabadidőmből áldozom rátok, Önként adom nektek. A legtöbben ezt nem sajnálják tőlem, hiszen érzésre nektek semmibe sem kerül. Viszont adott a lehetőség a weboldal jobb oldali sávjában, hogy kikapcsold, hiszen nem a hátad mögött megy mindez.

Köszönöm a támogatást!

(2018.01.24.)