Tarzan VR

Szeretnénk Tarzan bőrébe bújva lengedezni, mászni, bevenni a dzsungelt? Nemsokára megtehetjük!

A Fun Train producereinek olyan epizodikus játékot köszönhettünk eddig, mint az Exorcist és terv szerint a Stonepunk Studios fejlesztéseként egy epizodikus Tarzant fogunk kapni hamarosan.

A fejlesztők olyan játékot alkotnak, ahol megfelelő egyensúly van a felfedezés, kalandozás, harc, atletika és teremtményekkel való interakciók között. Amolyan több részes képregény stílusban ismertetve meg a történetet. A játékosok himbálózhatnak indákon, úszhatnak, mászhatnak és harcolhatnak is az 5 nyitott világban, melyek mind-mind egyedi környezetet és kihívást jelentenek majd. A játék során szert tehetünk 3 fő képességre, mint a vadon hívása, nyomolvasás és halszem, jelentsen is ez utóbbi akármit.

Részletek a játék hivatalos honlapján: https://www.tarzanvirtualreality.com

A játék PSVR mellett Oculus Rift S és HTC Vive és Valve Index headsetekre is megjelenik.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenöt + tizenkettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .