Fórum

You need to log in to create posts and topics.

Dying reborn és tsai

Szia Misi! Múlt hétvégén kivittem a dying reborn vr-t, nagyon durván tetszett. Ezután döbbentem rá, hogy ez sokkal kevesebb és lebutítottabb mint a vr nélküli gamma. Van arról infód, hogy lesz-e folytatás vagy legalább megcsinálják vr-re az alapjáték tartalmát?

Nagyon bejött ez a puzzles-os, gondolkodós, keresős cucc mostanában de ezeket tényleg vr-ben érdemes játszani. Így letöltöttem a I expect you to die-t és nagyon adja az is csakhát 4 misszió volt és csőtészta. Erről esetleg infód a folytatásra? Vagy hasonszőrű vr cuccok? Csak jönnek majd hosszabb játékok is ebben a kategóriában is, nem?

Köszi, Ensiferum78

Idézet tőle: dodek78 ekkor: 2017-04-24, 13:39

Szia Misi! Múlt hétvégén kivittem a dying reborn vr-t, nagyon durván tetszett. Ezután döbbentem rá, hogy ez sokkal kevesebb és lebutítottabb mint a vr nélküli gamma. Van arról infód, hogy lesz-e folytatás vagy legalább megcsinálják vr-re az alapjáték tartalmát? Nagyon bejött ez a puzzles-os, gondolkodós, keresős cucc mostanában de ezeket tényleg vr-ben érdemes játszani. Így letöltöttem a I expect you to die-t és nagyon adja az is csakhát 4 misszió volt és csőtészta. Erről esetleg infód a folytatásra? Vagy hasonszőrű vr cuccok? Csak jönnek majd hosszabb játékok is ebben a kategóriában is, nem? Köszi, Ensiferum78

Szia! Remélhetőleg jönnek majd. Szerintem ezekkel csak "kóstolgatják" a piacot, hogy van-e rá kereslet. Nekem is nagyon tetszett a játék, bár igaz én még nem fejeztem be. Sajnos infókat ezek folytatásáról nem tudok. Most a Statik, ami nagyon adja. Ha szereted a logikai dolgokat, azt is nézd meg, mert nagyon király!