Nagy változások jönnek és bővül a csapat!

A PSVR.hu július 15-én ünnepelte 4. születésnapját, ennek alkalmából drasztikus lépésekkel álltam elő.

Igen, jól olvastátok a címben, eddig egyes egyedül vittem a PSVR.hu hobbi oldalt és időhiány miatt kezdtem kicsit elhanyagolni az elmúlt hónapokban. A mai naptól viszont csatlakozik 3 derék társam, akikkel karöltve kicsit gatyábarázzuk az oldalt. És nem kizárt, hogy augusztus végén további 1 fővel nő a létszám.

Na de kikről is van szó? Zsolti (Zsgoreczky), Pali (Axzanar) és Peti (Ekalys) igazi veteránok a játékvilágban és széles rálátással rendelkeznek nem csak a PS, de Xbox és PC játékfelhozatalra is. Természetesen mindannyian imádják a PlayStation VR játékokat, ezért is csatlakoztak, hogy jobbá, rendszeresebbé és aktuálisabbá tegyük az oldalt, valmint a youtube csatornát.

Minden cikk és teszt végén láthatjátok majd, hogy ki írta és néhány mondatban lehet róluk olvasni is, de a regényíró informatikustól az angol tanárból avanzsált IT biztonsági szakemberig elég széles a paletta 😀

Lesz viszont egy drasztikus változás az oldalon, beleszagolunk a nem VR PS Exclusive címekbe is, erre egy külön menüpont lesz elérhető, ahol csak és kizárólag Exclusive címek tesztjei lesznek elérhetők. Egyelőre visszamenőlegesen elkészítünk párat, mint a Ghosts of Tsushima, The Last of Us Part 2, God of War 4, és uborkaszezonban még visszább is megyünk az időben, de a cél a megjelenés előtt álló játékok tesztjei lesznek, hogy időben képet alkothassatok, vagy legalábbis elolvashassátok a mi véleményünket is ezekről a címekről.

Nincs más hátra, maradjatok velünk és pislogjatok milyen tartalmakat fogunk összehozni nektek! 😉

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

  1. Sziasztok!Most találtam nemrég erre az oldalra,nagyon tetszik.Ahogy nézem sok érdekes cikkel,csak győzzem olvasni.Lenne egy kérdésem esetleg tud e valaki rá válaszolni?A VR szemüvegen levő fülhallgató egyes játékoknál nagyon recseg akadozva szól,másoknál pedig teljesen tökéletesen.Hol lehet ezen állítani esetleg?Ha hibás lenne akkor szerintem minden játéknál az lenne.Pl most a Sniper Elit VR teljesen rossz vele.A Blind viszont tökéletes.Próbáltam átcserélni másik fülhallgatóra de ugyanaz a helyzet,ugyanazok a játékok rosszak és ugyanazok jók.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .