TESZT: The Curious Tale of the Stolen Pets

Nagyon aranyos játék került a kezeim közzé, ideje ránézni, hogy hová is tűntek ezek az elcsent állatkák.

Nagyapára emlékezve élhetjük át újból gyeremekkorunk régi emlékeit, az együtt létrehozott képzeletbeli világokat ebben az aranyos játékban, amiben nagyapánk hangja navigál narráció formájában. Mindezt a Fast Travel Games-nek köszönhetjük.

Itt egy kis LIVE-ban rögzített véleményem a játékról:

Nem túl bonyolult játékról van szó, amolyan kaland kategóriába sorolnám be. Lényegében a szobánkból indulva 5 festményen keresztül érhetünk el 5 különböző kis szigetet, amolyan képzeletbeli világot. Ezekben a világokban kell fejtörőkön keresztül megtalálni az elveszett állatkákat és közben az elrejtett zsebpénzünket is begyűjteni.

Nem mondom, hogy minden elsőre egyszerű lenne, de az 5 pályát – aki nagyon talpraesett- , durván 1 óra alatt képes lesz teljesíteni, ha mindent szeretnénk begyűjteni, akkor talán lesz 1,5-2 is.

A grafika szuper jó felbontású, a világ aranyos és részletes. A feladványok is okosan kitaláltak. Az irányításhoz 2 move kontrollert, vagy akár DS4-et is használhatunk. A szigetet kézzel forgathatjuk Move esetén és jobbra-balra forgathatjuk, valamint lentebb süllyeszthetjük és magasabbra emelhetjük, hogy biztosan minden zeg-zugát elérjük.

Eléggé gyerekbarát játékról van szó, de a felnőtteket is lekötheti természetesen ez a játék egy rövid időre, mert kellemes színfoltja ez a PSVR játékok felhozatalának mostanság.

Értékelésem 9/10-ből, kár hogy ilyen rövidkére sikeredett.

4490 Ft-os indulóára sem olyan vészes, a PlayStation Store-ból mármeg is vásárolható.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

1 Trackback / Pingback

  1. Wraith: The Oblivion – Afterlife – PSVR.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 × egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .