The Curious Tale of the Stolen Pets

A Fast Travel Games, akiknek az Apex Construct c. játékot köszönhetjük, bemutatták legújabb címüket, amin dolgoznak.

Az ellopott állatokról szóló mese engem kíváncsivá tett, mégis mit tudnak ebből kihozni a fejlesztők. Vélhetően hasonlóan aranyos lesz, mint pl. a Ghost Giant. A játékban a nagyapánknak kell segíteni megoldani az ellopott háziállatok rejtélyét, feltárva miniatűr világok összes rejtekét. Rengeteg játékos interakcióra lesz lehetőség, melyeket használnunk is kell majd, hogy tovább tudjunk jutni a játékban. Példaként hajszárítóval megolvaszthatjuk a havat és hasonló interakciók várnak ránk.

A megjelenést 2019-re tervezik Oculus Quest, Oculus Rift, PlayStation VR, Valve Index, HTC Vive és Windows Mixed Reality eszközökre.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 540 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


három × 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .