Blood & Truth NYEREMÉNYJÁTÉK!

Szeretnél nyerni egy speciális, forgalomba soha nem helyezett kiadványt a Blood & Truth-ból? Itt a lehetőség!

A Sony jóvoltából kisorsolok egy speciális Blood & Truth kiadványt. A dobozka, amit nyerni lehet, pár meglepő és izgalmas dolgot fog tartalmazni a játék letöltőkódja mellett! Itt meg is mutatom:

Ha szeretnél eséllyel indulni a nyereményért, nincs más dolgod, mint IDE KATTINTVA válaszolni helyesen 3 kérdésre 2019. május 28. este 22:00-ig és ha Te leszel a szerencsés, tiéd lehet ez a különleges kiadás! Sorsolás 2019. május 28. 22:15-kor.

Sajnos törvényileg csak 18. életévét betöltöttek jelentkezhetnek, ha nem vagy még 18 éves, kérd meg nagytestvéred vagy szüleidet.

Addig is nézzétek meg mit nyújt majd maga a játék a legfrissebb trailer alapján. Mindenkit biztosíthatok róla, ez a trailer a ténlyeges játékélményt adja át, minden képkocka a játékból van rögzítve!

A nyereményjáték szabályzata és adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalók ITT OLVASHATÓK!

A játék PS Store adatlapja pedig IDE KATTINTVA tekinthető meg!

A sorsolás:

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 541 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


öt × 4 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .