Follia – Dear Father

A Follia – Dear father egy olasz fejlesztőcsapat túlélő horror játéka lesz, mely ősszel fog megjelenni PS4, Xbox One és PC platformokra, valamint teljes élményű VR támogatást is élvezni fognak a PlayStation VR és HTC Vive tulajdonosok.

Mint az a trailerben is látható, erős idegzetűeknek készül a játák, arról nem is beszélve, ha valaki VR-ban szeretné játszani.

A JÁTÉKRÓL

“Follia” egy olasz szó, őrületet jelent, melyet a főszereplőnk, Marcus bőrébe bújva fogunk megtapasztalni, amint belépünk a Frederic Fidelity Egyetemre a szüleinket keresve, akik itt dolgoztak. A teljes sötétséget, amivel szembe kell néznünk, csak a zseblámpánk fénye, vagy az öngyújtónk tudja számunkra elviselhetővé tenni. A dohos épület és a vér szaga keveredik a levegőben, miközben megcsonkított, kibelezett holttesteket látunk mindenhol, pattanásig feszítve idegeinket. De a célra kell összpontosítanunk és a vérmes szörnyetegek között a szüleink keresése kell, hogy továbbra is a legfontosabb legyen számunkra. Hogy élnek-e még, azt nem tudjuk, de mindenképp utána kell járnunk, hogy mi történt velük, még ha a sötétségbe burkolózó, szörnyekkel teli labirintusban is kell megkeresnünk őket. Megfontoltan kell minden lépést megtenni és sokszor érdemesebb megbújni az árnyékban, mint nekiesni egy-egy szörnyű teremtménynek, hiszen nem tudhatjuk, hogy mik a gyengeségeik, azokat megunknak kell felfedeznünk.

Ki kell derítenünk, hogy az egyetem, ami a tanulás helyszíne volt, hogyan változott vágóhíddá. Fel kell kutatni minden szobát a nyomok után, amik tovább vezetnek a játékban előre.

MIT AJÁNL A JÁTÉK?

  • Túlélő horror – soha nem tudhatod, hogy hol fognak az ellenségek felbukkanni.
  • Újrajátszahtóság – Hátom nehézségi fokozat a kezdőtől a kemény játékosokig.
  • Bújkálj és légy csendben – a lopakodás a túlélis kulcsa… többnyire.
  • Felfedezés – Keresd meg a tárgyakat, erőforrásokat és gyűjthető dolgokat, hogy felfedhess minden titkot.
  • Hanghatások – véfagyasztó hangok, hangsávok.
  • VR élmény – Teljeskörű VR támogatás (PSVR, Vive)
  • Nyomkövetés – A térkép további részeinek feloldása. A felfedezést díjazza a játék.
  • Szörnyen halálos ellenfelek – Mindegyik szörny egyedi tulajdonságokkal bír, ki kell tapasztalni mindegyik gyenge pontját, ha harcba keveredünk velük.
Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


kilenc − nyolc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .