Space Junkies

space junkies psvr

A UBISOFT ismét alkotott VR-ra és nem is akármilyen űrlövöldét!

Az Eagle Flight után egy újabb, egész komoly grafikával rendelkező, multiban tolható szkafanderes űrcsatát élhetünk át az Ubisoft jóvoltából. Már a trailer is eglszen hangulatos, nézzétek csak meg mielőtt tovább olvasnátok:

Mint az Eagle Flight, vélhetően ez a játék is cross-platform lesz, szóval a PC-s társainkkal is játszahtunk közösen, így még nagobb tömeget elérve az online arénák megtöltéséhez. Ehhez kapcsolódóan a megjelenés is közös PC és PSVR paltformhoz, ez pedig 2019. március 26.

Amennyiben kíváncsiak vagytok a játékra, február 12-én volt
Adrian Lacey , Producer által közvetített LIVE stream TWICH-en:
Twitch Stream

A játék hivatalos weboldalán még több információt találhattok a fejlesztőkről, a bétáról és a konkurens VR eszközök portjáról.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 + hét =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .