Nyerj és próbáld ki a HTC Vive-ot

Sokan képzelik, hogy PlayStation VR és HTC Vive között hatalmas a különbség, pedig nem feltétlenül.

Persze jobb a HTC Vive, de nem annyival, mint amennyivel többe kerül, a játék felhozatal viszont némiképp eltérő.

Szeretnél Nyerni 1+1 fős / 1 órás HTC Vive VR élményt?

Jelentkezz a videó alatt, amiben elmondja Orte, miről is van szó:

HTC VIVE VR élmény

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 540 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

  1. Helo Misi, nem ide tartozik amit kérdezni szeretnék de szeretném megkérdeni, hogy neked is karcolódot már meg a psvr lencséje a hozákapot törlőtől? Kb 1 hete vettem a vr-t nem vagyok szemüveges és csak a gyári törlőt használtam de már most látok karcokat a lencsén.

    • Szia! Sajnos igen. Nekem már milliónyi apró karc van rajta a több, mint 2 év alatt. Szerencsére ez használat közben nem látszik, de ha csak külön megnézem a felületét, sírni lenne kedvem 😀 Mielőtt megtörlöd, fújd le, esetleg lehelj rá. Mivel por lehet rajta, nagyon apró és száraz, így a kendő a porszemcsékkel összekarcolja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 × 2 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .