Smash Hit Plunder

smash hit plunder

Érdekes co-operatív játék jelent meg október , ahol egy mágustanonc bőrébe bújhatunk.

A Triangular Pixels fejlesztőcsapat készítette a Smash Hit Plinder című játékot, melyet a Perp Games  adott ki. Egy játékos VR-ban Move kontrollerekkel, további akár 3 pedig DualShock4-el játszhat egyszerre egy PS4-en a TV képernyőjén.

A varászlóiskolában egy adósságbehajtó tevékenykedik, miközben a diákok próbálnak mindent pénzzé tenni, hogy visszafizessék az adósságot és visszaszerezzék otthonukat, a varázsló iskolát.

A játék grafikája leginkább a Maincraft stílusjegyeit vonultatja fel.

A játékosok 3 gyors tempójú játékmód közül választhatnak, a Treasure hunt (kincsvadászat), Scavanger hunt (vadászkutya) és a Free Play (szabad játékforma). A játékosok egymás ellen lehetnek, de akár a 3 dualshock kontrolleres a VR-os ellen is.

Míg a játék összehozza a kanapén a barátokat, mely fontos szerepe a közösségi játéknak, addig akár egyedül is játszhatunk, de akár nagy energiájú multiplayer arénává is változhatnak a pályák a többiek bevonásával vállvetve vagy egymás ellen játszva.

A teljes kampányban egy barátságos nagymama szellem vezetésével a tárgyak összezúzásával gyűjthetünk pénzt a család felgyülemlett adósságának kifizetésére. A három kampánymódban a játékosok versenyezhetnek az idővel a kincsvadászatban, hogy a legtöbb pénzt gyűjtsék az adott idő alatt, vagy speciális tágyakat gyűjtsenek a Scavenger Hunt-ban, vagy felfedezzék a kastélyt a saját tempójukban a Free Play során.

2 személyes multiplayer: Mindegyik játékmód támogatja.

2-4 személyes mód: Akár 3 dualshoc-os játékos is kihívhatja a PSVR-ban ülő játékost a Poltergeist Duel vagy Jewel Duel módokban.

A játék már megjelent október 5-én és 2019. január 15-én lesz elérhető Észak-Amerikában $29,99 áron, az európai megjelenésről egyelőre nincs hír.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 541 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


19 − 11 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .