Affected: The Manor

affected the manor psvr

Mai napon megjelen az Affected: The Manor horrorjáték végre PlayStation VR-ra is.

PC-n már korábban elérhető volt és több, mint 250 millió youtube videó készült róla, ahol a youtuberek saját ijedelmeiket mutatták be, hiszen a játék olyan félelmetes sokak szerint, hogy arra nincsenek szavak és mindenkinek saját magának kell azt megtapasztalnia.

Ez az FPS alapú horror történet egy kísértetházba kalauzol bennünket, ahol a fények és hanghatások mind a félelmünket próbálják felturbózni. A játék úgy lett megtervezve, hogy bárki könnyedén tudjon játszani vele és belevetni magát a szörnyek közzé. Öszsesen 4 végkifejlet és két teljesen eltérő útvonal van a játékban, így az újrajátszás szinte kötelező!

Alex Moretti, a Fallen Planet Studios elnöke örömét fejezte ki, hogy végre PlayStation VR-ra is sikerült megjelentetni azt a játékot, ami a PC-s platformokon már hatalmas sikert aratott és kiemelkedő értékeléseket kapott. Végre elérték a PSVR-on is azt a minőségi szintet a fejlesztés során, hogy az megjelenhessen. Nincsenek kemény fejtörők és akadályok a játékban, csak a magával ragadó horror történet, amiből semmi nem fog kizökkenteni egy játékost sem, ha magára húzza a PlayStation VR sisakot.

A játék jövőre fizikai formában is megjelenik, jelenleg viszont $7,99-os áron, hazánkban pedig 1844 Ft-ért letölthető digitálisan a Store-ból.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenkettő + tizenkilenc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .