Arizona Sunshine – Dead Man DLC

Arizona Sunshine - DeadManDLC

Végre megkapja előzménytörténetét az Arizana Sunshine egy Story DLC formájában!

A Vertigo Games és a Jaywalkers Interactive örömmel jelentette be az Arizona Sunshine – Dead Man DLC-nek augusztus 14-én esedékes megjelenését PlayStation VR-ra a nyugati területeken található PS Stores-on keresztül. Pontos információ nincs arról, hogy Keletebbre, kicsiny hazánkban mikor is férhetünk hozzá, de remélhetőleg csak pár napos vagy hetes csúszás lesz az USA megjelenéshez képest. A VR zombi shooter legújabb szintje, a Dead Man DLC egy történeti előzmény, amely az Arizona Sunshine zombi apokalipszis katonai perspektívájávát hivatott megmutatni.

Az amerikai hadsereg különleges haderejében Dockson tizedes kezében Arizona sorsa, mert az Ő felelőssége lesz elindítani egy nukleáris robbanószerkezetű rakétát, ami létfontosságú a zombik terjeszkedésének megállításához. A harc intenzívebb lesz, mint valaha, de a játékosok, akik elég messzire mennek, mélyebben beleáshatják magukat az Arizonai Sunshine történetébe, amely ezáltal kibővíti a játék világát.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 445 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


öt − 1 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..