Zero Killed

Zero Killed PSVR

A Zero Killed olyan lesz, mint ha összemixelték volna a Rainbow Six Siege taktikai játékmenetét, a Counter-Strike PvP multiját, és a SWAT 4 sokrétű felszerelés és kütyüfelhozatalát és mindezt megfűszerezték egy kis sci-fi atmoszférával. 

A Zero Zóna hajdanán virágzó és élettel teli volt, most pusztulóban és teljesen elhagyatott. Egy nap a Perunium nevű – korábban ismeretlen szupervezető – anyagot észlelték a zónában, ami ennek a virágzó területnek a gyors és elkerülhetetlen összeomlásához, hanyatlásához vezetett. A kormányok és vállalatok új bevételiforrást láttak a Peruniumban és elkezdték annak megfelelő ellenőrzés nélküli begyűjtését, figyelmenkívül hagyva a tisztítási folyamatot és hogy káros hatással volt a környezetre. Az idővel uralkodó hatalommá fejlődő erők megtiltották a Perunium további bányászatát és minden polgárt evakuáltak a területről, majd ezt a földet semlegesnek nyilvánították.

Nem telt sok időbe mire megjelentek az illegális bányászok, majd csendes háború vette kezdetét a gazdasági hatalmak között a káros anyag megszerzéséért. Persze hivetelosan semmi sem történt és a korábbi Perunium kedvezményezettei sem voltak ott. Végül a kormány bár takargatta ezt a problémát, mégis végül bevallotta, hogy elvesztette az irányítást a zónában zajló események fölött. A hírek szerint semmi sem történt ott – nincs vérontás, és csak néhány véletlenszerű sztrájk szakította meg a “távol tartandó” rendet. Az újságírók is alábecsülték az egészet és azt írták meg cikkeikben, hogy nulla áldozattal (Zero Killed) lezárult ez az egész ügy. Akik viszont mégis a zónában tartózkodtak, elkezdték magukat nulláknak (Zero-nak) nevezni. Olyan emberek, akik pár dollárért vásárra viszik a bőrüket és haláluk senkinek sem számít.

Néhány évvel később már csak a Zero-k maradnak a Zero Zónában, akik elhagyták múltjukat és megszakították kapcsolatukat korábbi munkaadóikkal, akik a belső csendes háborút vívták. A játékban Te is egy vagy a Zero-k közzül.

A Zero Killed nagy mértékben fókuszál a csapatjátékra és a megfelelő kommunikációra a csapattagok között. Mindketőre szükség van, hogy megfelelően alkalmazkodjanak az elpusztítható környezethet. A játékosok 10 különböző képességű karakter közzül választhatnak az elpusztíthatatlan Big Foot-tól egészen az őrült hacker-en át a robbanóanyag szakértőig. Mindegyiknek saját, egyedülálló eszközei vannak és szükségük van egymásra egy csapatban. A karakterek más-más taktikát igényelnek. A győzelemhez az ellenfél csapat felett kell taktikai előnyt szerezni, és pontosan elemezni a helyzetet a csatatéren mielőtt eldöntjük, hogy a csapat mely tagja tegyee a következő lépést és milyen eszköz használatával.

A játék főbb jellemzői:

  • 4v4 elleni többjátékos mód
  • 10 teljesen különböző személyiségű, képességű és felszereléssel rendelkező karakter választható
  • 4 játékmód: adatlopás, dominancia, vadászat, verseny
  • 3 egyedi helyszín: nukleáris, külváros, csatorna
  • Teljesen szabad mozgás, a motion sicknes lehető legjobban lecsökkentve. FUss, sprintelj, mássz, oldalazz folyamatosan. Nem kell aggódni, hogy az ellenfél mögéd teleportál, mert teleportálós mozgás nem lesz.
  • Olyan felszerelések és szerentyűk, melyekkel előnyt élvezhetsz az ellenfelekkel szemben: Gránátok, aknák, szonár, robbanóanyagok, kézi kamerák és így tovább!
  • Valódi kölcsönhatás a környezettel és a tárgyakkal. Az ellenség egy gránátot dob ​​az utadba? Dobd vissza! A csapatod nehéz tűz alatt és lőszer híjján? Dobj neki egy tárat. Mindent megtehetsz, amit egy rendes a csatatéren megtennél.
  • Valósághűn viselkedő fegyverek, beleértve a visszarúgást, a károsodást és a tereptárgyak szétlövését. Minden fegyver könnyedén használható a VR holografikus és lézeres irányzékkal
  • Megsemmisíthető környezet. Ajtók, amelyek akadályozzák az utat vagy az ellenség, amely egy fából készült fedezék mögé rejtőzött? Összetörheted őket. És ne felejts el guggolni, fedezékbe vonulni, és mozogni, hogy elkerüld a találatokat. Akárcsak a való életben is!
  • Címkézési rendszer – döntő lehet a győzelemhez vezető úton felcimkézve merre láttál ellenfelet. Ne feledd, hogy az ellenség pozíciójának ismerete nagy előnyhöz juttathatja csapatodat.

A játék hivatalos honlapja: Zero Killed

Várható PSVR megjelenés 2019.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


10 − hét =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .