The Persistence – 3 dolog, amiért brutálisan jó lesz!

Sokan nem tudják, de The Persistence olyan dolgokat fog magába foglalni, amivel még nem igazán találkozhattunk VR játékban.

Sajnos a VR játékok általában egyszerűek, nem túl komoly komplexitás övezi őket. De mondanék 3 olyan tulajdonságot, amitől kiemelkedővé válhat a PSVR játékok között azon felül, hogy iszonyatosan horrorisztikus atmoszférával rendelkezik.

the-persistence

1. Mobil app 2. játékos részére

IGEN! Jól hallottátok, lesz egy mobil app, amivel a VR-ban ülő játékos melletti 2. játékos csatlakozhat az űrhajó számítógépes rendszeréhez és madártávlatból figyelheti a játékost és segítheti, vagy éppen szabotálhatja annak küldetését. Minden cselekedete után pontokat szerezhet, melyekre szükség lesz újabb képességek megszerzéséhez, amikkel segíthet vagy épp gátolhatja tovább a játékos előrehaladását. Szerintem ez eszement király lesz!

Az alábbi trailerben láthatjuk is, hogyan fog ez működni:

2. Random generálódó térképek

Amikor meghalsz, az emlékeid is eltűnnek, bizony semmit sem arra találsz már, amerre volt és az ellenfelek és változnak. Teljesen új karakterben éledsz újra és random átrendeződött területen kezded újra a küldetést, így tutira nem lesz unalmas a játék, mindig más út vezet majd a célod felé. Próbáljátok csak ki a DEMO-t a 2. demo lemezen és már ott is tapasztalhatjátok, milyen jól is működik a random generálódó térkép.

3. fejleszthető fegyverek

A játékban rengeteg fegyver és kütyü található, amik segítenek majd a harcban az ellenségekkel szemben, ráadásul ezek mind megépíthetők és fejleszthetők az egyes munkapadokon. Azért VR-ban ilyen se nagyon volt még.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


négy + hat =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .