Firewall: Zero hour hamarosan megjelenik 9 pályával!

firewall-zero-hour

E3-as YouTube Live interjóban Geoff Keighley fagatta Adam Orth-ot a PSVR Exclusive shooter-ükről.

Ami kiderült, hogy a játék természetesenAim Controllerrel és Dual Shock 4-el is irányítható lesz. A Demo során 2 pályát lehetett látni, az egyik egy nagy mezőn lévő ház, a másik pedig egy kikötői raktár volt. Már biztos, hogy 9 pályával indul a játék és a maradék hét pálya is változatos lesz, ugyanis a helyszínek 3 földrajzi régióba kalauzolnak majd minket Szovjetuniótól Nagy Britannián át egészen a Közel-Keletig.

12 különböző szerződéses csapatban indulhatunk majd, melyek mindegyike rengeteg személyre szabható képességgel rendelkezik majd, így teljes lesz a személyreszabhatóság. Arról nem is beszélve, hogy a fegyverek és felszerelések is teljesen személyreszabhatók, tonnányi lehetőséget felvonultatva ezen a téren.

Valószínűleg műr nyárion indul a játék, de ha szerencsénk lesz, még az E3 hetében, mert lehet ez lesz az egyik nagyágyú, amit bejelent a Sony.

 

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


öt × kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .