Witching Tower

witching tower psvr

Egy érdekes akció-kaland ötvözetet kapunk nyáron a Daily Magic Productions gondozásában Vive, Oculus és PSVR eszközökre egyaránt.

Fejtörők megoldása és ellenségek hentelése egyaránt része a játéknak, mely egy sötét fantasy világban fog játszódni.  Pontosabban az élőholtak királynőjének tornyában.

A történet szerint 6 év telt el az élőhol háború befejezése óta. Ez idő alatt a torony megerősödött a félelemmel és szenvedéssel szemben, amely a királyságra telepedett. A képzeletünk halálos rémálmai súlytották a földet. Az Istenek, akik túlélték, téged választottak. Te vagy Anna, aki olyan titokzatos erők birtokában vagy, ami meghatározhatja a világ sorsát.

A torony minden szintjének saját története van, melyet egyedi módon kell teljesítened, megismerned. Lélegzetelállító környezetet ígérnek a fejlesztők, ahol az ellenségekkel kell kard segítségével megküzdened. De választhatsz íjjat is, vagy akár könyvekkel is dobálhatod az ellent, minden csak rajtad és az ügyességeden múlik. Tanuld ki az ellenségek taktikáit és gyenge pontjait. Csontvázak, denevérek, élőholtak próbálják belédfolytani a levegőt. Majd felfedezed varázsképességeid és a fegyverek mellett már saját mágikus erődre is hagyatkozhatsz.

A Witcher Tower díja:
A GTP Indie Kupa győztese: BEST VR GAME 2018.
A VR FEST-en jelölés: BEST VR GAME 2018.
A DevGAMM nyertese: BEST VR GAME 2017.
Casual Connectben jelölés: INDIE díj 2017.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


kettő × 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .