Downward Spiral: Horus Station

Downward Spiral Horus Station

Az ismeretlen 3rd Eye Studios egy meglepően izgalmasnak ígérkező sci-fi VR-al fog hamarosan megörvendeztetni minden PlayStation VR tulajdonost.

A játék megjelenését a lenti trailer 2018 tavaszára ígéri és nem csak VR, hanem sima PS4-es megjelenés is tervben van, tehát a TV-n is lehet vele játszani. Amire még a trailer megtekintésekor figyelmesek lehetünk, hogy nagy valószínűséggel cooperatív mód is elérhető lesz.

Az alkotókat olyan produkciók inspirálták, mint a 2001 Űrodüsszeia, Twin Peaks vagy a Black Mirror.

A készítők a vizuális történetmesélésre koncentrálnak elsősorban, nincsenek benne hagyományos játékokhoz hasonlóan hangfelvételek, videó naplók. Olyan történetet hoztak létre, amit a felfedezés maga fog elmesélni nekünk.

A játék elektronikus zenéjét Ville Valonak köszönhetjük a HIM frontemberének, aki közeli barátságban áll a 3rd Eye Studios csapatával.

A játékban legtöbbször Zéró Gravitcióban fogunk mozogni, melyhez egyedi irányítást ígérnek. Az űrálomás rejtélyeinek felfedezéséhez szükség lesz különböző eszközökre, de közben ellenséges robotokkal is találkozhatunk. Létezik majd egy felfedező mód, ahol nem lesznek ellenfelek, ha magára csak a történetre és a megoldásra szeretnénk koncentrálni.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 541 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × kettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .