Move controller 2.0

ps move 2

A Sony új szabadalmat nyújtott be, mely reményeket ébreszthet minden PS VR felhasználóban.

Habár egy ilyen szabadalom benyújtása nem minden esetben jelenti azt, hogy meg is valósítják, mégis abban reménykedhetünk, hogy valamikor lesz egy új Move kontroller. A rossz hír persze az, hogy nem valószínű, hogy a mostani PlayStation VR-hoz készül és hogy azzal használható lesz. Csak találgathatunk, de egy ilyen termék elkészítése évekbe telik, így várhatóan a PlayStation VR 2-höz lesz új irányítónk és a képet elnézve végre nem a LED fény követésével fog pozícionálni, ami kissé elavultnak számít.

Egy másik szabadalmat is benyújtottak, ami a felhasználó kezének mind az 5 ujjának pozícifelismerését hivatott megvalósítani, meglátjuk, hogy az az új kontrollerrel, vagy teljesen más, esetleg kontroller nélküli irányítást tesz-e lehetővé. Kíváncsian várjuk az újdonságokat, de szerintem a PS5 és PSVR 2 párosig minimum várnunk kell vele.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


öt × 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .