TESZT: Shooty Fruity

shooty fruity psvr teszt

Amikor először szembesültem a játék trailerével, csak pislogtam, hogy mi akar ez lenni, mert valami teljesen egyedit és elvetemültet alkottak az nDreams fejlesztői.

(A cikk szövege a teszt videóban is meghallgatható!)

Lényegében egy üzletben kezdünk dolgozni pénztárosként és nagyon ügyesnek kell lennünk a szalagon felénk közeledő áruk lecsippantásával, mert pillanatokon belül támadnak a gyümölcsök a polcok közzül és pokollá változik a bolt színtere. Gyorsan le kell csippantani annyi terméket, hogy feloldjuk a fegyvereket, melyeket előre kiválasztottunk, aztán szét kell lőnünk a gyümölcsöket, amikből fröccsen a juice, de persze a pénztáros szerepet nem hagyhatjuk abba, csippantanunk kell közben a szallagon érkező termékeket. Későbbi pályákon már szelektálni is kell majd azokat, ezzel nehezítve a feladatot, közben minden szinten kapunk pár vicces célt, amit el kell érnünk, például 40 termék szkennelése, 1000 juice 6 másodperc alatt, 6 almát pedig nyírjunk ki revolverrel.


Ezekkel az apróságokkal könnyen feldobják a játékot, ami valóban egészen jópofa egy ideig, de vicces feladatok ide, új gyümölcs ellenfelek oda, hamar rá lehet sajnos unni. Pedig igyekeztek a fejlesztők, hiszen 18 különféle fegyvert oldhatunk fel az elért pontjainkkal, 46 küldetés vár ránk, habár nem túl sok helyszínen, de azokat is próbálták menet közben változtatni, például a már megszokott reggeli pálya lekapcsolt villanyok mellett.

A hangosbemondóban unott női hangon hallhatók a feladatok, poénos megjegyzések. Nagyon szellemes egyébként, ez talán az egyik legjobb hangulatfelelős a játékban. A menü is isznyat jó, a nyert pontokból új fegyvereket vásárolhatunki, azokat pedig kipróbálhatjuk amolyan céllövöldében. A Shooty Fruity megjelenése engem kicsi a Job simulator-ra emlékeztet egyébként.

A grafikája rendben van, irányítás kötelező jelleggel move kontrollerekkel, azok egyébként egészen jól működnek. A játék eleinte vicces és szórakoztató, de számomra hamar unalomba fordult, még ha próbálták is változatossá tenni a fejlesztők. Így tőlem 6 pontot kap a 10-ből.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .