Killing Floor: Incursion

KILLING FLOOR INCURSION

A Killing Floor: Incursion kifejezetten VR-ra teremtett játék.

Korábban Oculuson megjelent a játék és nagy sikert aratott, így elhozzák nekünk PlayStation VR-ra is az élményt.

Egy teljes történetalapú kampányt tartalmaz a játék 4-6 órás játékidővel. Nagyon változatos területeken játszódik majd a játék, ahol különböző zombiszerű mutánsokon át a gigászi biomechanikus szörny kolosszusokig mindene át kell magunkat küzdeni. Közben van egy segítő kis robotunk, aminek feladatokat adhatunk ki, miben segítsen.

A játék szépsége mégis az, hogy az egész küldetést nem csak egyedül, hanem egy barátunkkal vállvetve is végigvihetjük co-operatív módon.

Létezik egy Holdout végtelen játékmód is, ahol a cél a túlélés, ezt is lehet ketten játszani. Az ellenség folyamatos támadását kell ekkor visszavernünk. A játék előrehaladtával egyre erősebb fegyvereket kapunk, de a mutánsokból is a durvábbak jönnek. A világranglista élére küzdhetjük magunkat ezáltal. Viszont kizárólag a PlayStation VR tulajoknak készül majd egy teljesen új holdout mód a zed hordák ellen.

A játék 2018-ban érkezik.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizennégy + 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .