Firewall Zero Hour

Firewall Zero Hour PSVR

A Firewall Zero Hour egy csapat alapú, taktikai FPS, amely 2018-ban jelenik meg PlayStation VR Exclusive játékként.

Két felbérelt csapat lesz. Az egyiknek védenie kell egy laptopon lévő titkos adatokat, a másik csapatnak pedig meg kell szereznie azokat.

A támadó csapat feladata túljutni a tűzfal hozzáférési pontjain, lokalizálni a laptopot  és elindítani a hack-elést.

A védekező csapatnak pedig védenie kell a tűzfal hozzáférési pontjait, a laptopot és megakadályozni a hack-elést.

A feladatok elvégzéséhez nagy csapatkoordinációra van szükség a siker érdekében. Mindehhez modern fegyverek és támadó/védekező eszközök garmadája lesz segítségükre vagy az ellenfél ellehetetlenítésére.

A sikeres csapatok cryptopénzt és tapaszatlati pontokat szerezhetnek, a cryptopénzből pedig fegyverekre, felszerelésekre, skinezésekre költhetik.

A játék természetesen támogatni fogja a DualShock 4 mellett az Aim Controllert is! A játék 4v4 PVP módban játszahtó, szóval 8 fő eshet neki minden küldetésnek.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


öt × 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .