Farpoint Versus DLC

Farpoint Versus DLC

Megjelent a Farpoint legújabb DLC-je, amire vártunk!

A Farpoint megjelenése nagy port kavart, sokan örültünk neki, az Aim Controllerről nem is beszélve. Az igazán izgalmas Co-Op mód pedig hatalmas élmény volt, de szerettünk volna egymás ellen játszani, amire nem volt lehetőség… mostanáig.

2017.12.05-én végre megjelent a Versus DLC, mely nem csak új pályákat és 15 feloldható új fegyvert, hanem a DeathMatch módot is tartalmazza, ahol bár csak 2-en, de egymás ellen is játszhatunk és egymásra uszíthatjuk közben a gépi ellenfeleket is, akik immás saját oldalunkon harcolnak.

Továbbá új kényelmi funkciókat is építettek be, mint pl. a fordulás intenzitásához kötött Blur hatás fordulásnál. Persze kikapcsolható ez a kezdőknek szánt funkció, a kemény játékosok bírják a rendes fordulást.

Valamint a már Co-op módot velejéig ismerőket is meglepnek a Chaos mód mégnagyobb káosszá tételével.

És majdnem elfelejtettem mondani, hogy mindez már a második update a játékhoz és ingyen! Ennyire jó arcok az Impulse Gear-nél!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 435 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × 1 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..