Orosz Mihály
About Mihály Orosz 541 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

4 Comments

  1. Szia! Na erre vártam, tegnap beizzítottam Ps4 – en. A mozgással semmi gond nem volt, Aim – mel tényleg jó, bár engem zavart kicsit, hogy 1 kézzel fogja a karakterem a fegyvert,mikor én kettővel de ez a gránát miatt érthető.Nekem a grafika csak a közeli nézetben szép,a távoli objektumok ( ellenfelek) elmosódottak, ma felteszem a programot a pro – ra is kíváncsi vagyok ott mit mutat a grafika.Amúgy fasza lett a youtube – os ismertetőd!Nekem elképesztő az egész játék így térben….Üdv!

    • Igen, valóban zavaró kicsit az a 2 kezes dolog, de akkor is jobb szerintem Aim-el, mint Move-al. Lesz majd teszt is egyébként, ez csak egy gyors ránézésre volt a játékra. Pro-n biztosan szebb!

  2. Pro-n jól néz ki,azért a resit nem übereli. A kétkezes engem is zavar,és néha megbolondul az aim. Nekem néha gránátokat dobált,vagy forogtam körbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizennégy + tizenhét =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .