Sports Bar V2.0 UPDATE!

SportsBarVR-Hero

Hatalmas frissítés érkezett a SportsBar-hoz, így érdemes ismét elővenni és összejönni a haverokkal!

A SportsBar jópofa, főleg, hogy egyszerre többen is lehet kicsit marhulni a virtuális térben, de most még szabadabbá vált az egész, holott egyébként is folyamatosan frissítgették és új játékokat hoztak be eddig is.

  1. Az első nagy változás, hogy Cross Play lett, így HTC Vive és Oculus Rift birtokában lévő barátainkkal is szórakozhatunk.
  2. A lobby végre 6 főről 12 fősre nőtt, így már egy tucat őrült rohangálhat a terepen.
  3. Már mind a 7 pool asztalnál lehet végre játszani, nem csak díszek lesznek. 1v1 és páros játékokra is lesz lehetőség.
  4. Újabb tennivalók: új láncreakciós játékok, ütős játékok, puzzle fal, darts, medence, léghoki, rámpa labda, csúszókorong, stb…

Érdemes újból virtuálisan együtt lógni, sőt akár találkozót is lehet ide szervezni, hogy a távolabb lakókkal is összejárhassunk.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


egy × 4 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .