LA Noire jöhet PlayStation VR-ra

la-noire

A Rockstar Games nagyon sok sikeres játékot tudhat magáénak, vegyük csak például a GTA5-öt, vagy a Read Dead Redemptiont, melyek hatalmas sikert arattak. Viszont a megosztóbb LA Noire lehet az első játék, amely PlayStation VR remastered verziót kap.

Azért ne örüljünk ennyire, egyelőre csak a WWG sejti ezt, mert 3 különböző Twitter forrásban találtak információt arra vonatkozólag, hogy jelenleg egy olyan játék remastered verzióját fejlesztik, amely a PS4, XBOX One és Nintendo Switch-re is megjelenik. Érdekes módon az oldal azt állítja, hogy a PlayStation VR támogatja a játékot a PS4-ben prototípusként, bár nincs megerősítve, hogy ténylegesen szerepel a feltételezett végleges kiadásban.

Kicsit meglepő, de a LA Noire nagyszerű lehetne a PSVR számára, mert 2011-ben jelent meg előző generációs konzolokra, így akár elegendő szufla lenne a PS4-ben annak VR meghajtására.

A játék az 1940-50-es évek los angelesi életét reprodukálta meglehetősen valósághűen. A játékosok pedig Cole Phelps nyomozó szerepébe bújva követték annak végig pályafutását, mely alatt számos bűntényt oldhattak meg a városban. A játék pedig elég sokat fektetett egy arcszkennelési metódusba, mely segítségével az NPC-kből kiváltott érzelmekben felfedezhettük, hogy hazudnak-e vagy sem.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


öt × 4 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .