End Space

end space psvr

Újabb Űrszimulátor a láthatáron! Az EVE-nek van félnivalója, azt hiszem!

Az Orange Bridge Studios elhozza nekünk az űrélményt, de az EVE: Valkyre-től lényegesen kedvezőbb áron ($19.99), vajon van félnivalója az egyetlen valamire való VR űrszimulátornak az End Space-el szemben?

 

Míg a hajó sebességét és irányát a DualShock 4-al szabályozzuk, addig a célzást az idegpályánkkal összekötve irányítja a rendszer, így oda célzunk, amerre nézünk.

Egyjátékos Story mód
A távoli, titokzatos és erőforrás-gazdag Tartarus szektor eléréséhez vezető versenyben az UTC megnyújtotta erőforrásait. Ahogy az UTC már majdnem megerősítette a lábát a szektorban, felbukkan a felkelő Tartarus Liberation Front, és megköveteli a Tartaroni autonómiát. A Taurus szektor felfedezése a cél.
A PS4 PRO tulajdonosok számára pedig felturbózták kicsit a látványt:
  • 8xAA (élsimítás)
  • Utólagosan feldolgozott effektek
  • Nagy felbontású textúrák
  • Részletesebb modellek (magasabb polygonszám)

Szeptember 19-én találkozunk a Taurus szektorban!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × 1 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .