Light Tracker

light tracker psvr

Az Oasis Games visszatér egy újabb VR játékkal, ahol a logika és ügyesség egyaránt fontos szerepet fog játszani.

Ezt a fejlesztőcéget jó néhány játékukról ismerhetjük már, hiszen hozzájuk fűződik a Pixe Gear, Weeping Doll, Dying: Reborn, Ace Banana és a KOI is.

Misztikus Istent játszva kell egy hercegnőt irányítanunk varázs botunk segítségével, míg másik kezünkkel a világot forgatjuk. A cél a hercegnő feljuttatása a torony tetejére, s minél fentebb jutsz, a történet úgy bontakozik ki, hogy mégis milyen kapcsolatban van a hercegnő veled, ezzel az isteni entitással. A logikának fontos szerepe lesz a játékban, így fejtörőkből sem lesz hiány.

A hercegnő útja a toronyba 8 különböző fejezeten keresztül tart majd, mindegyik más-más atmoszférát teremteve. Lesz itt jeges pálya, mechanikus eszközökre épülő pálya, gravitációs anomáliák, stb…  Miközben a játék nagyon aranyosnak tűnik, mindegyik szint végén egy kemény főellenfél várja a hercegnőt.

A játék megjelenése 2017. szeptemberére van tervezve.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 540 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


tizenkettő − négy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .