Megaton Rainfall (2017.09.26.)

Az év elején már esett szó itt az oldalon a Pentadimensional Games szuperhős szimulátoráról.

Azóta viszont új információ, hogy VR kompatibilis címről van szó, tehát PlayStation VR nélkül is játszható, de persze mind tudjuk, hogy az igazi élményt a VR sisak fejünkbe húzásával lehet majd elérni.

Az egész bolygót bejárhatjuk és segíthetünk, ahol szükség van rá, ugyanis a Földet megtámadó idegenek ellen csak mi vagyunk képesek hatásosan fellépni. Meg kell védeni a városokat a rombolástól, de csak óvatosan, mert olyan erővel rendelkezünk, amivel mi is képesek vagyunk épületeket is lerombolni akár. Így elég érdekesen hangzik, s bár a játék a fél évvel ezelőtti trailerhez képest még szebb lett, kíváncsian várom a végeredményt, melyet 2017. szeptember 29-én megcsodálhatunk.

Update 17.08.11.: A cég sajtóosztálya megerősítette, hogy felkerültem a sajtós listájukra, akiknek EU kulcsot fognak küldeni, hogy időben hozzáférhessek a játékhoz, úgyhogy lesz teszt srácok szeptember 29-re 😉

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .