Intruders: Hide and Seek

A Tessera Studios egy igazi pszichológiai thrillert valósított meg VR-ban és hamarosan megjelenik PlayStation VR-ra.

Ebben a pszichológiai thrillerben nem démonokkal vagy kísértetekkel kell szembeszállnod, hanem az emberi psziché legsötétebb bugyraival, mint a kapzsiság, őrültség, gyűlölet vagy akár a bosszú. Egy 3 fős idilli család házába törnek be betörők és túszul ejtik a szülőket. Mi a gyereket alakítjuk és a lakásban bujkálva kell megoldást találnunk a szituációra. Amikor fény derül a betörők indítékaira, mindjárt világossá válik, hogy semmi sem a véletlen műve.

A játék trailere egészen érdekesnek tűnik, s bár spanyol nyelvű a cég anyanyelvét figyelembe véve, biztos, hogy angol nyelven is elérhető lesz:

Fontos szerepet fog kapni a zseblámpa, hiszen este törnek be hozzánk. A sötétben, mindenféle figyelemfelhívás nélkül kell tevékenykednünk és megtalálni azokat az eszközöket, melyekre szükségünk lesz.

Amikor valamelyik betörő közeledik, gyorsan el kell bújnunk egy szekrénybe, vagy ágy alá és mozdulatlannak maradnunk, hogy nehogy zajt csapjunk. Tisztára, mint az Alienben 😀

Néha pedig a történet folytatására ható döntéseket kell meghoznunk, ezzel is fokozva az izgalmakat.

Ma kérdeztem rá a cégnél, hogy megerősítik-e a PSVR megjelenést és ha igen, mikorra tervezik, mert a neten csak oculus-os videókat látni. Már válaszoltak is, miszerint igaz a hír és 2017 végére, vagy 2018 elejére tervezik, valamint van egy közösségi finanszírozás a PSVR verzió megjelenésének támogatására és előrendelésére különféle ajándékokkal egybecsomagolva: PLAYSTARTER.

A Playstarteren kiderül az is, hogy nemcsak hogy megjelenik PSVR-ra, de azon fog először és utána jönnek a PC-s VR eszközök. Már most bezsebeltek több díjat és elismerést:

 

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × öt =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .