Preta: Vendetta Rising

Preta Vendetta Rising PSVR

Végre új stílus tör be a PSVR piacra, méghozzá egy izgalmas akció-RPG képében.

A Preta: Vendetta Risinget egyszerre 4 játékos is játszhatja majd, s mivel cross-platformról van szó, így a PlayStation VR felhasználók mellett HTC Vive és Oculus Rift tulajokkal is játszhatunk, így ismét PC és konzol között képződik egy kellemes híd, hogy a PC-s haverokkal is élvezhessük a kalandokat.

Az Illion Games játékának története szerint Akirion világában egy halálos járvány törölte el a békét a földön és az életet húsevő Pretas-szá alakította. Az életben maradottak egymásra vannak utalva és együtt kell felfegyverkezniük a közelgő katasztrófával szemben. Akirots által felbérelt zsoltosokat alakítanak a játékosok, akik feladatul az átformált világ felfedezését és a Pretasok elpusztítását kapták feladatul a föld megmentésének érdekében.

És most jön a lényeg, a kampány több, mint 50 órányi játékidőt garantál, VR kompatibilis lesz, tehát VR nélkül is játszható. Lesz benne kraftolás, többszereplős multiplayer mód és sok más. Várjátok már?

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 460 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


öt × 4 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..