1 millió eladott PlayStation VR világszerte

playstation-vr

A Sony 7 hónap alatt elérte az 1 millió eladott PSVR számot!

Persze ez könnyen ment nekik, hiszen a maga ~125e Ft-os árával lényegesen olcsóbb, mint a konkurens HTC Vive (~300e Ft) vagy az Oculus Rift (~230e Ft). Arról nem is beszélve, hogy egy alap PS4 konzol hozzá már 100e Ft alatt beszerezhető, holott a konkurensek meghajtására legalább dupla ennyit bele kell egy PC-be invesztálni.

Viszont még nagy potenciál van a PSVR-ban a Sony számára, ha azt nézzük, hogy a 60 millió felhasználónak csak 1,7%-át teszi ki az az 1 millió PSVR tulajdonos. A hamarosan kapuit nyitó 2017-es E3-on nagyot kell villantaniuk a fejlesztőkkel vállvetve, hogy még több vásárlót sikerüljön PSVR rajongóvá konvertálniuk.

Kíváncsian várjuk az év második felét, hogy mi vár ránk, PlayStation VR tulajokra játékfelhozatal tekintetében.

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


17 + tizenkettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .