Kipróbáltam: Ancient Amuletor DEMO

Ancient Amuletor PSVR

Jelenleg csak a kínai store-ból tölthető le az Ancient Amuletor demo, de megéri emiatt regisztrálni egyet.

A DEMO grafikája egészen rendben van élsimítás terén, talán a távolabbi dolgok enyhe homálya az egyetlen szépséghiba, de az sem vészes igazán. Bár nem elérhető a DEMO-ban, látható, hogy a teljes játék multiplayer-t is fog tartalmazni, ami izgatottságra ad okot. Többen biztosan még izgalmasabb lesz játszani, főleg úgy, hogy a 4 választható karakter mind-mind más képességekkel van megádva. A DEMO-ban az íjász és a varázsló érhető el, én mindkettőt kipróbáltam. Teljesen más taktikát és mozdulatokat igényelnek, mert míg az íjásszal nyilakat lövünk és ezt a mozgást szimuláljuk a move kontrollerekkel, addig a varázslóval dobálni kell a varázslatokat, ami szintén egy másik fizikai mozdulatot követel meg.

Nézzétek milyen lett a játék és ha kedvet kaptatok hozzá, próbáljátok ki Ti is!

Orosz Mihály
About Mihály Orosz 543 Articles
A PSVR.hu üzemeltetője vagyok, egy lelkes PlayStation VR felhasználó, aki 2016. tavaszán úgy döntött, elkezd foglalkozni a PlayStation VR-al, hogy nektek minél több infót átadhasson erről a szuper kiegészítőről. Iratkozz fel Youtube csatornámra és nyomd meg a kis harangot is, hogy mindig értesülj új tesztjeimről: FELIRATKOZÁS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


10 + tizenkettő =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .